≡ Menu

Misundelse, er det godt eller skidt?

MisundelseHvis man er single og drømmer om at finde den eneste ene, kan man nemt komme til at føle misundelse, når bedsteveninden finder en kæreste.

Ligeså hvis man er arbejdsløs og drømmer om at komme i arbejde; så kan man også nemt komme til at føle sig misundelig, når naboen fortæller om sit nye job.

Og hvis man hører til dem, der har en stram økonomi med afsavn og bekymringer, kan man i hvert fald også nemt komme til at føle sig misundelig på dem, der har flere penge.

Men hvordan er det så med misundelse – er det at føle misundelse mon godt eller skidt?

Svaret er: både og

Umiddelbart er det ikke særlig hensigtsmæssigt at føle sig misundelig.

For det du giver din opmærksomhed til, får du mere af – sådan virker loven om tiltrækning jo.

Så jo mere misundelig du er, jo mere vil du tiltrække at være misundelig over.

Men når det er sagt, så er der faktisk alligevel noget godt ved misundelse, hvis du ser på det fra en lidt anden vinkel.

Når du ser noget hos andre, som du bliver misundelige på, får du selv en væsentlig information:

”Her er der noget, jeg også gerne vil have”.

Så misundelsen hjælper dig til at få klarhed, og gør dig dermed i stand til at korrigere din retning, flytte din opmærksomhed og justere din vibration.

Alt sammen noget der hjælper dig til at få det, som du gerne vil have det.

Comments on this entry are closed.

 • Michael Seeger Hanmann September 15, 2014, 07:24

  Det vidunderlige ved Loven om Tiltrækning er, at for at skabe og manifestere det vi virkelig ønsker os, skal vi være i balance med hvem vi virkelig er, og der hvor vi er lige nu. Det vil sige, at da vi er skabt i kærlighed, og besidder denne fantastiske styrke, som skal skabe samklang med der hvor vi er nu, vil vi skabe overflod via kærlige og positive tanker. Vi kan ikke skabe eller tiltrække noget positivt uden at bringe kærlig positiv balance ind i vores hverdag.
  Men som du rigtigt nok er inde på Pernille, så kan negative tanker som misundelse bruges til at blive afklaret med, hvad vi kunne tænke os at manifestere.
  Dejlig observation.

  • Pernille September 15, 2014, 23:14

   Dejlig kommentar, Michael – det er som altid godt at høre dine kloge ord :-)